O nas

Naredite prvi korak k osebni rasti.​

Ponujamo varen prostor brez obsojanja, kjer se lahko počutite udobno, ko izražate svoje misli in občutke.

Kot relacijski integrativni psihoterapevti poudarjamo, da je kakovost terapevtskega odnosa temelj za celostno in trajno spremembo. Prizadevamo si zgraditi zaupljiv in podpirajoč odnos s svojimi klienti, kjer se lahko počutijo varne, ko raziskujejo in predelujejo pretekle in sedanje izkušnje.

Uporabljamo vrsto teoretičnih modelov in tehnik, vključno s psihodinamičnimi, kognitivno-vedenjskimi, humanističnimi pristopi in čuječnostjo, da ustvarimo za klienta prilagojen načrt obravnave.

Članstvo v organizacijah.

Smo članice Slovenskega društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo (SINTA) ter Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP).

Etičnost.

Pri svojem delu s klienti smo zavezane Etičnemu kodeksu Slovenskega društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo ter Etičnemu kodeksu Slovenske krovne zveze za psihoterapijo Delamo pod redno supervizijo dr. Milene Lipovšek. 

Psihoterapevtke

Polona Anastassia Čepon
Integrativna psihoterapija

Sem specializantka integrativne psihoterapije. Po študiju psihoterapevtske propedevtike na Univerzi Sigmunda Freuda sem nadaljevala izobraževanje na Inštitutu IPSA ter se dodatno izobraževala iz hipnoze. Izvajam individualno psihoterapevtsko obravnavo in partnerska svetovanja. 

Psihoterapija je moje življenjsko poslanstvo. Kljub bolečini in težkim izkušnjam klientov se ne prestrašim vaših zgodb, ki so mostovi med nami in preteklimi generacijami. Ne moremo spremeniti svoje preteklosti, lahko pa spremenimo način, kako gledamo nanjo in le v popolnem sprejemanju sebe najdemo bistvo lastne osvoboditve.


Maša Milićević
Integrativna psihoterapija​ in Transakcijska analiza

Sem mag. klinične psihologije, psihoterapevtka transakcijske analize pod supervizijo, specializantka integrativne psihoterapije ter trener asertivne komunikacije. S psihoterapijo se ukvarjam od leta 2013. V tem času sem se srečala z različnimi temami, kot so anksioznost, depresija, partnerski odnosi, težave v delovnem okolju, odnosi z otroki, vprašanja spolne usmerjenosti itn.

V psihoterapiji svojo nalogo kot terapevtka vidim v tem, da skozi sočutno poslušanje, podporo, s pomočjo vprašanj, delom na virih, povečevanjem lastnih kapacitet in z drugimi psihoterapevtskimi orodji, na uglašen način pomagam klientom do rešitve, ki ustreza njihovi edinstveni izkušnji.

Alenka Potočnik
Integrativna psihoterapija

Kot magistra psihologije Filozofske fakultete v Ljubljani z izkušnjami iz kadrovanja in organizacijske psihologije ter specializantka psihoterapije na Inštitutu za integrativno psihoterapijo in svetovanje (IPSA) ponujam mešanico veščin za pomoč posameznikom pri krmarjenju z življenjskimi izzivi. Kot trenerka mehkih veščin imam izkušnje predvsem s treningi komunikacije, nastopanja in skupinske dinamike.

Kot psihoterapevt se posvečam ustvarjanju varnega in podpornega okolja za svoje kliente, da raziskujejo svoj notranji svet in osebno rastejo. Moj cilj je opolnomočiti kliente, da živijo bolj izpolnjeno in pristno življenje.